Калоферче
За подправка служат младите листа (може да са свежи или изсушени) - за супи и ястия от агнешко и овче месо, в консервната промишленост, за сокове и други. Листата са със силен и приятен аромат, който се запазва и след изсушаването им. Освен това са богати с витамин С, каротин, минерални соли - калий, калций, магнезий, фосфор.
Задоволете капризите на ягодите, след като оберете плодовете им
След като оберете ягодите трябва да обработите почвата, да плевите, да отстраните ластуните, да подхраните, напоите и да се борите с болестите и неприятелите. Обработката на почвата след беритбата на ягодите е от изключително важно значение за реколтата през следващата година.
Калоферче
За подправка служат младите листа (може да са свежи или изсушени) - за супи и ястия от агнешко и овче месо, в консервната промишленост, за сокове и други. Листата са със силен и приятен аромат, който се запазва и след изсушаването им. Освен това са богати с витамин С, каротин, минерални соли - калий, калций, магнезий, фосфор.